Νέες αποκαλύψεις - σοκ για τη δολοφονία της Αγγελικής: «Την είχε στο κοτέτσι, τη σακάτευε στο ξύλο»

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ
Νέες αποκαλύψεις - σοκ για τη δολοφονία της Αγγελικής: «Την είχε στο κοτέτσι, τη σακάτευε στο ξύλο»

Νέες ανατριχιαστικές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Αγγελικής στην Κέρκυρα, από τον ίδιο της τον πατέρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της άτυχης 28χρονης, μίλησε στο ΣΚΑΪ για την αδικοχαμένη κόρη της. «Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν», είπε ξεσπώντας σε κλάματα η μητέρα της Αγγελικής που θα πρέπει τώρα να τη θάψει. Όπως είπε στην κάμερα, δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να τη σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε», είπε χαρακτηριστικά για τον παιδοκτόνο, προσθέτοντας: «δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου».

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν», συμπλήρωσε.

Δείτε όλα όσα υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης Αγγελικής:

«Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας, έρχονται σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο πατροκτόνος και ο δικηγόρος του, ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ βία σε βάρος της. «Την είχε στο κοτέτσι», λέει μια γειτόνισσα, ενώ ένας άλλος γείτονας, πρόσθεσε ότι «την σακάτεψε στο ξύλο μια φορά που άργησε να γυρίσει στο σπίτι μισή ώρα».

Όσον αφορά στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στο οικείο περιβάλλον του, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα κι από δικές της πιέσεις, την πήγε ο ίδιος με το θετό του πατέρα γύρω στις 20:30 στο πατρικό της για να ευχηθεί στον πατέρα της. Συμφώνησαν δύο ώρες αργότερα να την πάρουν, ωστόσο, τα ίχνη της είχαν χαθεί.

cnn.gr