Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:47 | 23/01/2018

Η Ελληνική Αστυνομία παίρνει τα μέτρα της μετά την κατάργηση των φυσικών πλειστηριασμών.

Η μεταφορά της έντασης στα συμβολαιογραφεία, οδήγησε στην αναπροσαρμογή των κατευθύνσεων των αστυνομικών, προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα

Η αστυνομία προσανατολίζεται να στήσει ασπίδα προστασίας γύρω από τα εν λόγω γραφεία, με αυξημένες περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η απόφαση ελήφθη και η σχετική διαταγή εκδόθηκε από τον γενικό αστυνομικό διευθυνή Αττικής στις 18 Ιανουαρίου, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο.

Η πρώτη από τις δύο διαταγές προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ΔΙΑΣ σε Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, Γ΄ Σεπτεμβρίου κ.α.

Η δεύτερη διαταγή απευθύνεται σε κατά τόπους τμήματα και υποδιευθύνσεις ασφαλείας ζητώντας τη διάθεση αστυνομικών με πολιτικά για την προστασία των συνολικά 18 συμβολαιογραφείων της Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασαν 'ηδη την αντίθεση τους για την εμπλοκή των αστυνομικών σε ζητήματα που σχετιζονται με τους πληστειριασμούς κάνοντας λόγω για  επικίνδυνες και πρόχειρες διαταγές.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση στο Policenet.gr του Γ. Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής κου Κανέλλου Β Νικόλαου.

Στο θέμα είχε αναφερθεί και η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας κάνοντας μάλιστα λόγο για αφαίμαξη των Υπηρεσιών αλλά και για  αστυνομικούς που χρησιμοποιούνται πλέον ως «ειδικοί εκκαθαριστές» μιας πολυπροβληματικής κατάστασης, η οποία μεγεθύνθηκε απίθανα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια με ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων που με περισσή αμετροέπεια λαΐκιζαν συστηματικά.

Διαβάστε στο Policenet.gr :  Έφτασε η "ώρα της κρίσης" για τους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis