Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου - Τι κατέθεσε ο πραγματογνώμων της ΕΛ.ΑΣ.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου - Τι κατέθεσε ο πραγματογνώμων της ΕΛ.ΑΣ.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή στη σορό του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, για τη δολοφονία του οποίου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014 έχει καταδικαστεί σε ισόβια η χήρα του, συνεχίστηκε την Τρίτη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Ο 42χρονος πατέρας ενός κοριτσιού, βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα στην αυλή του σπιτιού αδερφικού του φίλου. Ωστόσο, όπως και την πρώτη φορά, εκτός από το ενδεχόμενο της δολοφονίας του άτυχου καπετάνιου, ο ιατροδικαστής άφησε ανοιχτό και αυτό της αυτοκτονίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πραγματογνώμων της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, υπάρχουν τα σενάρια της αυτοκτονίας και της δολοφονίας, λέγοντας ότι ανιχνεύθηκε πυρίτιδα τόσο στα χέρια του νεκρού όσο και στα χέρια του ιδιοκτήτη του σπιτιού και στενού του φίλου.

Η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για την Παρασκευή, οπότε και αναμένονται με ενδιαφέρον οι καταθέσεις του πατέρα, της μητέρας και του γαμπρού της 41χρονης κατηγορούμενης.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso", enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζει το γράμμα του 16χρονου μαθητή που προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying