Νέες εξιχνιάσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Νέες εξιχνιάσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας  28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.6.2017 έως την 28.7.2017, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, είχε διαπράξει συνολικά επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες.

Από την εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα-χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις 4.900 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.