Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:06 | 20/08/2018

Για εκείνους που θέλουν κάτι περισσότερο από 17άρες, αλλά λιγότερο από 33άρες (γεμιστήρες 9mm, όχι γυναίκες :Ρ) η Glock έχει χαρμόσυνα νέα.

Μετά από μια διακριτική κυκλοφορία τους τελευταίους μήνες, η Glock προχωράει πρόσω ολοταχώς με την προώθηση της νέας γεμιστήρας 9mm διπλής στοίβας.

Η Glock προανήγγειλε την νέα 24άρα γεμιστήρα 9mm, στα κοινωνικά μέσα την περασμένη Πέμπτη, για να καλύψει την απόσταση μεταξύ των παραδοσιακών μεγιστήρων 17 και 33 φυσιγγίων, γράφωντας "Ώρα για αναβάθμιση χωρητικότητας. Η 24άρα Glock γεμιστήρα με πορτοκαλί οδηγό είναι τώρα διαθέσιμη (στμ: σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες)».

Όπως και με τις άλλες Glock γεμιστήρες, η νέα άφιξη είναι πολυμερική με χαλύβδινη ασφάλεια βάσης και οπές καταμέτρησης φυσιγγίων στην πίσω πλευρά. Η γεμιστήρα είναι συμβατή με τις σειρές G17 / 17L, G19 / 19X, G26 και G34 αλλά, όπως και η 33άρα, θα εκτείνεται πέρα από την υποδοχή της λαβής. Το σώμα της φέρει διπλή εγκοπή ώστε να μπορεί να δουλέψει με ανεστραμμένο κουμπί απελευθέρωσης γεμιστήρα.

Η νέα γεμιστήρα είναι βέβαιο ότι θα είναι δημοφιλής σε όσους διαθέτουν κιτ μετατροπής του Glock σε πολυβόλο (στμ: yeap έχουν φτιάξει και τέτοιο πράγμα οι γελαδάρηδες - δες εδώ), όπως επίσης, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για αθλητές USPSA / IPSC οι οποίοι περιορίζονται από τους διαγωνιστικούς κανόνες σχετικά με το μήκος της γεμιστήρας. Εν συνέχεια, βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση της κεκαλυμμένης χρήσης για όσους θέλουν να μια μεγαλύτερη γεμιστήρα από την κανονική, αλλά δεν βολεύονται με την 33άρα λόγω του όγκου.

Η Glock έχει δημοσιεύσει εδώ και αρκετούς μήνες στον ευρωπαϊκό ιστότοπό της - αλλά με μαύρους οδηγούς, όχι πορτοκαλί- και την προειδοποίηση ότι «Το περιοδικό αυτό ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες λόγω περιορισμών της σχετικής νομοθεσίας».

Πηγή: guns.com
Επιμέλεια μετάφρασης: policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis