Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:30 | 14/02/2020

Συνελήφθησαν την 13/14-2-2020, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 27 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες .

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο 22χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην επαρχιακή οδό Βέννας – Φύλακα, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια ο 22χρονος, επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές .

Στη δεύτερη περίπτωση , βραδινές ώρες την 13/14-2-2020, στην Επαρχιακή Οδό Φιλλύρας – Γρατινής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς .

Στον οικισμό Βραγιά, το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπίστωσαν ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis