Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 14/01/2017

Νέες επώδυνες περικοπές στα μισθολόγια των ενστόλων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τον κ. Νίκο Τόσκα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο ερώτημα αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ένστολους αναφέρει ότι «υπάρχουν προτάσεις απο το υπουργείο Οικονομικών. Σε κάποιες έχουμε αντιρρήσεις, γίνεται συζήτηση. Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας δουλεύουν σκληρά και κάτω απο αντίξοες συνθήκες, ειδικά τώρα με το προσφυγικό, που έχουμε και πολλές μετακινήσεις προσωπικού στα νησιά, δεν πρέπει να επηρεαστούν οι αμοιβές τους. Είμαστε σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι αμοιβές τους».

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας προαναγγέλλει μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά 50% εκτός όσων επιβάλλονται για παραβίαση κόκκινου σηματοδότηση και υπέρβασης του ορίου κατανάλωσης αλκοόλ.

«Ηδη υπάρχει πρόταση του υπουργείου για μείωση στο μισό των χρηματικών προστίμων, με εξαίρεση την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και την οδήγηση υπο την επήρεια μέθης. Μια πρόταση την οποία επεξεργαζόμαστε μαζί με τον συνάδελφο κ. Σπίρτζη απο το υπουργείο Μεταφορών. Είναι θέμα ημερών η υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης».

 

protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis