Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:17 | 25/07/2018

Δείτε την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Ροδόπης:

 

Κομοτηνή, 25-07-2018

 

 Τις τελευταίες ώρες η πατρίδα μας δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον Ν. Αττικής και στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από εβδομήντα (70) συνανθρώπους μας. Οι αστυνομικοί του Ν. Ροδόπης δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς σε όλο αυτό το μεγάλο δράμα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

 Εξαίρουμε το έργο αυτών που ακατάπαυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σώζουν ζωές, τους συναδέλφους μας αστυνομικούς, τους Πυροσβέστες, Λιμενικούς, τα πληρώματα  πυροσβεστικών αεροσκαφών, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και όλους τους απλούς πολίτες.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ενώσεων μας αποφάσισαν από κοινού την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες με την στήριξη και συνδρομή όλων των αστυνομικών που υπηρετούν στο νομό μας. Κατόπιν επικοινωνίας με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και με την Π.Ο.Α.Σ.Υ. ενημερωθήκαμε πως έχουν καλυφθεί στο έπακρο τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, ωστόσο συνεχίζει να υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα.

Ως εκ τούτου απευθύνουμε κάλεσμα στα μέλη των ενώσεών μας για όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και προγραμματίζουμε εθελοντική αιμοδοσία

από 30 / 07 / 2018 έως 03 / 08/ 2018

 ώρες 09:30΄ έως 13:30΄ και 18:00΄ έως 19:30΄.

  Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τηλ. 25313-51533.

 Επίσης αποφασίστηκε  έκτακτη εισφορά τριών ευρώ (3€) από τα μέλη μας για την αποστολή χρηματικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και δοκιμάζονται.

                                                                 

                                               ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 ΣΚΕΥΑ Ζωή

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis