Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 27/04/2018

Συνελήφθησαν, σήμερα  το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα 38χρονος και 41χρονη, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (27.04.2018) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε αύλειο χώρο ιδιοκτησίας του 38χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο μέσα σε γλάστρες και 15 παραισθησιογόνοι κάκτοι.

Επιπλέον σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενη οικία ιδιοκτησίας της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμα ένα δενδρύλλιο κάνναβης μέσα σε γλάστρα και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

εξαρτησιογώνες ουσίες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis