Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:53 | 05/07/2019
Ένας αστυνομικός του Τενεσί σκοτώθηκε την Πέμπτη όταν το αυτοκίνητό του «χτυπήθηκε βίαια» από την πλευρά του οδηγού από μία έφηβη οδηγό που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, δήλωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Μητροπολιτικού Νασσβίλ.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός John Anderson, 28 ετών, ήταν στο τμήμα για τέσσερα χρόνια και είχε γίνει πατέρας μόλις πριν από ένα χρόνο.
Περίπου στις 3 π.μ. στις 4 Ιουλίου, ο Άντερσον επρόκειτο να βοηθήσει έναν άλλο αστυνομικό που είχε ζητήσει ενισχύσεις, δήλωσε η αστυνομία.
Όταν έφτασε σε μια διασταύρωση, το περιπολικό του Άντερσον χτυπήθηκε από το Ford Fusion 2016/ Ο αστυνομικός πέθανε σχεδόν ακαριαία.
Η 17χρονη οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε θεραπεία και αργότερα πήρε εξιτήριο. Η 17χρονη βρίσκεται υπό κράτηση.
Λίγο πριν από τη συντριβή, ένας άλλος αστυνομικός είδε το όχημα της έφηβης και της έκανε σήμα να σταματήσει. Η οδηγός αρχικά επιβραδύνθηκε, αλλά έπειτα επιτάχυνε αποφεύγοντας τον έλεγχο.
 
Η 17χρονη αυτή τη στιγμή κρατείται σε φυλακή ανηλίκων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας λόγω απερίσκεπτης οδήγησης, χωρίς δίπλωμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ευγενικό αίτημα ενός ληστή τράπεζας στους αστυνομικούς!

 
 
Μία ακρόαση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis