Νέος αστυνομικός σχεδιασμός για τους καταυλισμούς των Ρομά - Ποιο είναι το "κλειδί" για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε Α' χρόνο

Νέος αστυνομικός σχεδιασμός για τους καταυλισμούς των Ρομά - Ποιο είναι το "κλειδί" για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε Α' χρόνο

Νέο αστυνομικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας φέρνουν οι εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι το πρόβλημα δεν λύνεται μόνο με αστυνομικά μέτρα.

Πηγές ενημέρωσης της ιστοσελίδας bloko.gr αναφέρουν ότι στη Λεωφόρο Κατεχάκη "κλειδί" για την αντιμετώπιση τού προβλήματος από αστυνομικής πλευράς είναι η πάταξη τής διακίνησης τών ναρκωτικών.

Για αυτόν τον λόγο καταστρώνουν νέο σχέδιο, προκειμένου να... χτυπήσουν την εμπορία ναρκωτικών μέσα στους καταυλισμούς, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να φρενάρουν όσο το δυνατόν την εισαγωγή των ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, απ' όπου θεωρούν ότι μπαίνει ο μεγαλύτερος όγκος τους με προορισμό τους καταυλισμούς των Ρομά.

Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί στα ελληνοαλαβανικά σύνορα κλιμάκια με θερμικές κάμερες, ενώ άμεσα αναμένεται οι αρχές να προμηθευτούν και άλλες, προκειμένου να μπλοκάρουν τα παράνομα φορτία.

Πηγή:  www.bloko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο τραγικό περιστατικό: Από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά τραυματίστηκε 8χρονος!