Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 03/11/2016

Στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για Συμβασιούχους Οπλίτες, προκειμένου να δημιουργηθεί νέος κατάλογος με επιλαχόντες ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει η ευχέρεια αντικατάστασης όσων ΣΥΟΠ εγκαταλείπουν τη θέση τους, προσανατολίζεται το Υπουργείο Άμυνας.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», η ιδιαιτερότητα του νέου διαγωνισμού είναι ότι θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εθνοφρουροί της 2014 Β' και 2015 Β' ΕΣΣΟ, αλλά και γυναίκες.

Στο νέο διαγωνισμό το Υπουργείο Άμυνας φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τις εμπειρίες από την πρόσληψη, κατάταξη και εκπαίδευση των ΣΥΟΠ, ώστε να επέλθουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις και να βελτιωθεί η διαδικασία.

Ο ακριβής αριθμός των Συμβασιούχων Οπλιτών, που θα ενταχθούν στο νέο κατάλογο επιλαχόντων, θα καθοριστεί από τις αποχωρήσεις οι οποίες θα προκύψουν.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τον πρώτο διαγωνισμό πέρασαν με επιτυχία τις διαδικασίες 3.667 άτομα. Από τους 667, που ήταν στον κατάλογο των επιλαχόντων, απέμειναν περίπου 150, καθώς οι υπόλοιποι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν όσους δεν αποδέχθηκαν τη θέση ή δεν παρουσιάστηκαν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

 www.newsbomb.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤacMed: Βρείτε τώρα όλα όσα χρειάζεστε για να επιβιώνετε σε καταστάσεις μάχης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis