Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 26/12/2018

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του μοντέλου από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της.

 

Για δεύτερη φορά κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, περιμένοντας την κρίσιμη δίκη του Μαρτίου, όπου θα υποστηρίξει στο Δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά.

[custom:google-ads]

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ, με την ψυχολογία της να είναι εύθραυστη καθώς ξεκινά ένας νέος εφιάλτης. Όπως αποκάλυψε στο Star ο δικηγόρος της, κ. ΣάκηςΚεχαγιόγλου στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα μεταφερθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.

Η ίδια, όπως αναφέρει το Star επικοινώνησε με το δικηγόρο της και του αποκάλυψε πως φοβάται αυτή τη νέα εξέλιξη, ενώ αυξάνεται η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα καθίσει στο εδώλιο.

Η δίκη θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες και η απόφαση θα κρίνει το μέλλον της.

Η Ειρήνη από την πρώτη ημέρα υποστηρίζει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και πως δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που μετέφερε. Η ίδια από την πρώτη στιγμή έχει δώσει τα ονόματα όσων την έμπλεξαν σε αυτή την υπόθεση, προκειμένου να πειστούν οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ για την αθωότητά τους.

Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis