Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:54 | 04/09/2020

Με διαφορετική σύνθεση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα η τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Εκ μέρους των πανεπιστημιακών καθηγητών ιατρικής ως γνωστόν το λόγο παίρνει ο λοιμωξιολόγος κ. Σωτήρης Τσιόδρας και όποτε απουσιάζει στη θέση του βρίσκεται ο επιδημιολόγος κ. Γκίκας Μαγιορκίνης. Τόσο ο πρώτος όμως όσο και ο δεύτερος σήμερα δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στην αίθουσα συνεντεύξεων του Υπουργείου Υγείας – ο κ. Μαγιορκίνης για παράδειγμα βρίσκεται στα Κύθηρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mοριακός έλεγχος για COVID-19 στην τιμή των 65 ευρώ για τα στελέχη των Σωμάτών Ασφαλείας και τις οικογένειες τους


Έτσι, θα δούμε το απόγευμα να παίρνει το λόγο εκ μέρους της ομάδας των ιατρών που χειρίζονται το θέμα του κορονοϊού ο κ. Χαράλαμπος Γώγος, παθολόγος – λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος του πανεπιστημίου Πατρών, τον οποίο βλέπουμε πολύ συχνά να μιλά στην τηλεόραση για το θέμα.

Δίπλα του… ακλόνητος θα είναι κανονικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis