Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 01/01/2018

Το νέο μισθολόγιο των Αστυνομικών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις με τις οποίες έκλεισε το προηγούμενο έτος.

Οι απορίες των Αστυνομικών είναι αρκετές και η σύγχυση γύρω από τα νέα δεδομένα είναι σε μέγαλο βαθμό δικαιολογημένη.

Το Policenet.gr έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό ερωτημάτων από αναγνώστες μας αστυνομικούς γύρω από διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη μισθοδοσία τους.

Αρκετά ερωτήματα αφορούν τις κρατήσεις των πενθημέρων και των νυχτερινών.

[custom:google-ads]

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, υπενθυμίζουμε, ότι όπως διευκρίνισε σε χθεσινή ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας, σύμφωνα  με τις διατάξεις  των ν. 4488/2017 και ν. 4472/2017, τα πενθήμερα και νυχτερινά απαλλάσσονται πλέον από κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία οπότε στις προσεχείς μισθοδοσίες οι νέοι ασφαλισμένοι θα έχουν μειωμένες κρατήσεις.

Εξυπακούεται ότι, οι κρατήσεις που διενεργήθηκαν για τα ασφαλιστικά ταμεία από την 01/01/2017 έως την τρέχουσα μισθοδοσία θα επιστραφούν σε προσεχείς μισθοδοσίες.

Το Policenet.gr θα συνεχίσει να καταγράφει τα καίρια ερωτήματα όλων των αναγνωστών και να αναζητά τις σχετικές απαντήσεις

Διαβάστε στο Policenet.gr: Από το διπλανό τραπέζι παρακολουθούσαν οι μυστικοί αστυνομικοί τον πατέρα που εξέδιδε τα παιδιά του

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis