Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 17/12/2019

Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία αυτοκίνητα σε περιοχές της Αττικής κατά την διάρκεια της νύχτας, την προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική, ενώ για το ένα όχημα την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 02:54 ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε αυτοκίνητο στην οδό Αιόλου στην Αγία Βαρβάρα και στο σημείο μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

 

Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αιόλου, στο δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 με 2 οχήματα.

 

Στη 01:45 ένα ακόμη αυτοκίνητο, στην συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Μαντώ Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια εκδηλωνόταν φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, με την αιτία που προκάλεσε την φωτιά να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ολοκληρώθηκε κατάσβεση σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μ. Μαυρογένους στο δήμο Άνω Λιοσίων Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

 

 

Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Βουτσαρά στην περιοχή Βοτανικός του δήμου Αθηναίων. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα

(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis