Νέο μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αττική

ΣΕ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
Νέο μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αττική

Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία αυτοκίνητα σε περιοχές της Αττικής κατά την διάρκεια της νύχτας, την προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική, ενώ για το ένα όχημα την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 02:54 ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε αυτοκίνητο στην οδό Αιόλου στην Αγία Βαρβάρα και στο σημείο μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

 

Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αιόλου, στο δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 με 2 οχήματα.

 

Στη 01:45 ένα ακόμη αυτοκίνητο, στην συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Μαντώ Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια εκδηλωνόταν φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, με την αιτία που προκάλεσε την φωτιά να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ολοκληρώθηκε κατάσβεση σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μ. Μαυρογένους στο δήμο Άνω Λιοσίων Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

 

 

Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Βουτσαρά στην περιοχή Βοτανικός του δήμου Αθηναίων. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα

(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast.gr