Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:03 | 12/01/2019

Ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία δύο αγοριών που κατηγόρησαν τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς (Sundance Film Festival) στο τέλος του μήνα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του.

[custom:google-ads]

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του "βασιλιά της ποπ" χαρακτήρισε την ταινία "αναμάσημα παρωχημένων και αναξιόπιστων καταγγελιών".

Το Ινστιτούτο Sundance ανακοίνωσε την προσθήκη του ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μαζί με το "The Brink", ένα ντοκιμαντέρ για τον Στιβ Μπάνον, πρώην σύμβουλο σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το Jackson estate αποκήρυξε αμέσως το "Leaving Neverland".

"Αυτή είναι μια ακόμη γελοία παραγωγή και μια εξωφρενική και αξιολύπητη προσπάθεια εκμετάλλευσης και αποκόμισης οικονομικού οφέλους στο όνομα του Μάικλ Τζάκσον" αναφέρεται σε δήλωση του ιδρύματος.

Σε περιγραφή του "Leaving Neverland" σημειώνεται ότι αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

Τα ονόματα των ανδρών που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον δεν δημοσιοποιήθηκαν, σύμφωνα με το Page Six. Ο Μάικλ Τζάκσον απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στα τέλη του 2005.

Σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας είναι ο βραβευμένος με BAFTA (Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου), Νταν Ριντ.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς στο Παρκ Σίτι και σε άλλες πόλεις της Γιούτα των ΗΠΑ ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

www.news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis