Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:43 | 10/01/2016
Λίγες ημέρες πριν από το  SHOT Show 2016, η Smith & Wesson ανακοίνωσε ένα νέο πιστόλι σε διαμέτρημα  .22 LR: το SW22 Victory. Το νέο όπλο αποτελεί το πρώτο .22 LR πιστόλι από την εταιρεία έπειτα από το Model 22A το οποίο είχε σταματήσει από την παραγωγή.
 
 
 
Η Smith & Wesson κάνει  .22 LR πιστόλια και τυφέκια. Ωστόσο, αυτά τα όπλα είναι ουσιαστικά σχέδια κεντρικήςπυροδότησης που έχουν αναδιατυπωθεί για το φυσίγγιο περιφερειακής πυροδότησης. Το νέο SW22 Victory είναι πραγματικά μια ειδική πλατφόρμα. Δείτε ένα βίντεο εδώ.
 
 
Το νέο πιστόλι εισάγεται σε τρεις εκδόσεις: πρότυπη, με σπείρωμα στη κάννη και ένα μοντέλο με ένα φινίρισμα Kryptek. Και τα τρία όπλα μοιράζονται τις ίδιες βασικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένων του μήκους της κάννης, του βάρους, των σκοπευτικών και πολλών άλλων. 
 
 
Και τα τρία μοντέλα έχουν σκοπευτικά οπτικών ινών εμπρός και πίσω. Τα σκοπευτικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Επιπλέον, τα πιστόλια SW22 Victory πωλούνται με μια ράγα Picatinny και μπορούν να προστεθούν και σκοπευτικά red dot.
 
 
Όπως θα μπορούσε κανείς να ελπίζει,  το SW22 Victory είναι ένα πιστόλι μονής ενέργειας, καθιστώντας το ιδανικό ως ένα entry level πιστόλι για την σκοποβολή. Η σκανδάλη έχει ένα ρυθμιζόμενο στοπ. 
Δείτε ένα βίντεο εδώ.
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis