Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:17 | 16/08/2016

Το πιστόλι με την ονομασία XD(M) OSP (OpticsServicePistol) παρουσιάστηκε στην NRAAnnualMeetingandExpo 2016. Το οπτικό σκοπευτικό κόκκινης κουκίδας διαθέτει ένα μικρο-προφίλ.

Το πιστόλι “OpticalServicepistol” είναι χτισμένο στην πλατφόρμα πλήρους μεγέθους XD (M) και περιλαμβάνει τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά όπως κάννη 4,5 ιντσών, χωρητικότητα γεμιστήρα 19 + 1 φυσίγγια, και όλο μαύρο φινίρισμα.

Η μεγάλη διαφορά είναι στο κλείστρο.

Μια  "κοιλότητα" βρίσκεται τοποθετημένη ακριβώς μπροστά από το πίσω σκοπευτικό για προσάρτηση των πλακών στερέωσης οπτικών. 

Όπως κάθε οπτικό έχει μια διαφορετική πρόσδεση και μοτίβο, οι πλάκες στερέωσης παρέχουν τη "μετατροπή" που χρειάζεται το οπτικό για να τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του κλείστρου.
 
Αρχικά, η Springfield Armory θα παρέχει τρεις πλάκες στερέωσης με το XD (M) OSP. Αυτές μπορούν να φιλοξενήσουν τα πιο δημοφιλή οπτικά στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των σκοπευτικών κόκκινης κουκίδας TrijiconRMR, VortexVenom, LeupoldDeltapoint, BurrisFastFire 2 and 3, και DocterOptics. Η εταιρεία σκοπεύει να παρακολουθήσει την αγορά οπτικών και να παρέχει επιπλέον προσαρμογείς ανάλογα με τη ζήτηση. Επίσης περιλαμβάνεται μια πλάκα κάλυψης που ταιριάζει με το κλείστρο. Όταν οι πελάτες θέλουν να πυροβολούν με τα μεταλλικά σκοπευτικά του όπλου, όπως σε διαγωνισμούς σκοποβολής, μπορούν απλά να αφαιρέσουν την πλάκα προσαρμογής οπτικών και να τοποθετήσουν το κάλυμμα, έτσι το πιστόλι είναι σχεδόν πανομοιότυπο με ένα XD(M).
 

 

 
 
 
Το ξεχωρίζον χαρακτηριστικό του XD (M) OSPείναι ότι έρχεται έτοιμο για άμεση χρήση. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη VortexOptics για να παρέχει ένα σκοπευτικό κόκκινης κουκίδας Venomτοποθετημένο και έτοιμο με το XD (M) OSP. ΤοVenom βοηθά τη σκόπευση στην ημέρα και τη νύχτα, χωρίς να θυσιάζεται η ακρίβεια. Το οπτικό διαθέτει ρυθμιζόμενη ένταση με δέκα διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας.
 
Το SpringfieldArmoryXD (M) OSPθα πωλείται με 2 γεμιστήρες των 19 φυσιγγίων. Αρχικά, θα είναι διαθέσιμο μόνο σε διαμέτρημα 9mm, αλλά οι πιθανότητες είναι καλές ότι η εταιρεία θα επεκτείνει τα διαμετρήματα, και, ενδεχομένως, να πλαισιώσει τις επιλογές μεγέθους στο μέλλον. Ενώ το πιστόλι πωλείται με ένα οπτικό σκοπευτικό, τα μεταλλικά σκοπευτικά εξακολουθούν να περιλαμβάνονται και να είναι εγκαταστημένα. Το στόχαστρο είναι ένα κόκκινο οπτικών ινών, και το πίσω σκοπευτικό είναι κεκλιμένο δύο-σημείων.
 
Το συμπεριλαμβανόμενο VortexVenomσκοπευτικό κόκκινης κουκίδας διαθέτει 10 προσαρμογές φωτεινότητας γιαχρήση στο φως της ημέρας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 
 
Το συμπεριλαμβανόμενο VortexVenomσκοπευτικό κόκκινης κουκίδας διαθέτει 10 προσαρμογές φωτεινότητας για χρήση στο φως της ημέρας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 www.guns-gr.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΟΠΛΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis