Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:12 | 17/10/2015

Η εισαγωγική σκηνή κάθε ταινίας Τζέιμς Μποντ είναι μία μικρού μήκους ταινία δράσης, που έχει σημαντική θέση στην κινηματογραφική μυθολογία του αγαπητού πράκτορα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει άλλωστε και με τους τίτλους αρχής που συνοδεύει το περίφημο τραγούδι κάθε ταινίας.

Στη φετινή 24η περιπέτεια του Μποντ, η εισαγωγική σκηνή θα λαμβάνει χώρα στο Μεξικό και συγκεκριμένα την ημέρα της Γιορτής των Νεκρών.«Θα είναι η πιο μεγαλειώδης εισαγωγή σε ταινία Μποντ που έγινε ποτέ», ισχυρίζεται ο παραγωγός Μάικλ Τζ. Γουίλσον. Να θυμίσουμε πως η υπερβολή σε κόνσεπτ παλαιότερου προλόγου περιλάμβανε σκηνή όπου ο Μποντ οδηγούσε μηχανή, έπεφτε στο κενό και κατάφερνε να μπει στο πιλοτήριο αεροπλάνου λίγο πριν πέσει. Ο πήχης λοιπόν, είναι ψηλά!

«Το όραμα του Σαμ Μέντες είναι συναρπαστικό και εντυπωσιακό. Είχαμε 1500 βοηθητικούς ηθοποιούς με κοστούμια και μακιγιάζ, και είχαμε κλείσει το κέντρο της πόλης για μέρες. Το μόνο πράγμα που πλησιάζει την ιδέα είναι το καρναβάλι του Ρίο στην ταινία «Επιχείρηση Moonraker». Νομίζω πως αυτή τη φορά είναι ακόμα μεγαλύτερο», προσθέτει ο Γουίλσον.

Η σκηνή ξεκινά το «Spectre» με προβλέψιμα έντονο ρυθμό: εκρήξεις, κυνηγητά ανάμεσα στο πλήθος της παρέλασης της Ημέρας των Νεκρών, ελικόπτερα και θεαματική δράση.

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Μποντ σε μια αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά την Λουτσία Σιάρα (Μπελούτσι), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Μποντ διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ (Ρέιφ Φάινς). Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μάνιπένι (Ναόμι Χάρις) και τον Q (Μπεν Γουίσο) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μαντλέν Σουάν (Λέα Σεϊντού), την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. Γουάιτ, ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE.

Όσο ο Μποντ επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστοφ Βαλτς.

Τα γυρίσματα της νέας περιπάτειας του Μποντ περιλαμβάνουν, πέρα από το Μεξικό, το Μαρόκο και τα στούντιο Pinewood της Αγγλίας, έχοντας ήδη επισκεφθεί τη Ρώμη και τα χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας.

Δείτε τη νέα «θανάσιμη» αφίσα και τρέιλερ παρακάτω. Το «Spectre» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου.

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis