Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 04/05/2018

Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, σας προσκαλεί στο ένατο σεμινάριο της πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 07/05 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ.Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου, με κεντρικό ομιλητή και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρο του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη Δράση ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βέρα Αθανασίου, η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος  κ. Μαρίσα Βουλγαράκη και η Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση .

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο η εγγραφή σας ηλεκτρονικά στο https://prostatepse.gr/register/ ή τηλεφωνικά στο 210 7709777.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας από 5 ετών και πάνω.

Παρακαλούνται όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους να βρίσκονται 18:15 στο χώρο.

http://www.thetoc.gr/http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/neo-seminario-prostatepse-to-paidi-sou-apo-to-ilektroniko-egklima

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis