Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:49 | 14/10/2016

Η ενημέρωση που ακολουθεί αναρτήθηκε σήμερα στη σελίδα στο fb της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

 

Την Κυριακή 9/11/2016 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο οδήγησης drift lessons, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Το σεμινάριο αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα μέλη μας που συμμετείχαν στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν. Το ποσό συμμετοχής ανέρχεται στα 186 ευρώα ανά άτομο (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Οι ασκήσεις του σεμιναρίου είναι πέντε (5) και έχουν ως εξής.
- Αραχνη σλαλομ (Επεξηγηση διαδικασίας μεταφοράς βάρους, εξάσκηση στην ποσότητα χρήσης του γκάζίου και κυρίως στο γρήγορο ανάποδο τιμόνι)

- Powerslide Δεξιοστροφο και αριστεροστροφο (Σπάσιμο της ουρας με γκάζι με ταυτόχρονο κρατημα της πλαγιολίσθησης με το γκάζι στην έξοδο της στροφής)

- Skidpad (κύκλος προσφυσης- πληρης και συνεχόμενος έλεγχος της πλαγιολίσθησης με χρήση ανάποσου τιμονιού και σωστης δοσολογίας γκαζιού)

- Χρονομετρημενη διαδρομή με αράχνη (Εξασκηση σε όλη την γνωση που εχετε παρει ως τωρα καθως τα περιλαμβανει όλα)

- Χειρόφρενο (Σπάσιμο της ουρας με την δημοφιλή τεχνική του χειρόφρενου-πληρη επεξηγηση της διαδικασίας και εφ;ρμογη της).

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση από την ΑΕΑΕ για το πλήρες πρόγραμμα.

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο [email protected]. , την αίτηση συμμετοχής όταν ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα.
Σχετικές πληροφορίες-ερωτήσεις στον Αρχ. Αμολοχίτη Νικόλαο τηλ. 6947816917

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis