Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:49 | 25/04/2020
Στο νοσοκομείο Ελπίς μεταφέρθηκε ως πιθανό κρούσμα κορωνοϊού υπερήλικας ασθενής 100 ετων από την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι.
 
Εκεί όπου 34 άνθρωποι βρέθηκαν να είναι φορείς κορωνοϊού και 3 ασθενείς κατέληξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ακόμη πέντε ασθενείς διακομίστηκαν από την κλινική στο Περιστέρι στο νοσοκομείο Αττικόν. Την άμεση αναστολή λειτουργίας της μονάδας Υγείας στο Περιστέρι, ζήτησε ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.
 
Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους καθ' ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες Υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη και να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής. Έδωσε εντολή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες για συνεχείς και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής.
 
Θετικός στον ιό γιατρός στην κλινική «Ταξιάρχαι»
 
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ένας από τους 39 γιατρούς που ελέχθησαν από την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι».
 
Ο εξωτερικός γιατρός, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, παρακολουθούσε περίπου 50 ασθενείς σε δύο διαφορετικά ιατρεία, σύμφωνα με την ιχνηλάτηση των τελευταίων ημερών. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο γιατρός πραγματοποιούσε μικροχειρουργικές επεμβάσεις, παρόλο που αυτό επιτρέπεται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis