Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:08 | 20/05/2019

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας το οποίο ευθυγραμμίστηκε με την κρίση του Αρείου Πάγου, άνοιξε ο δρόμος, πριν λίγες ώρες, για την αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού. Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μέσα στη φυλακή με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποινή του, για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012, από 18 σε 14 χρόνια κάθειρξη.

Ο Νίκος Ρωμανός με δήλωσή του στο κανάλι Open ανέφερε ότι «αισθάνομαι ικανοποιημένος και χαρούμενος γιατί δημιουργείται ένα ακόμη νομικό προηγούμενο για ανάλογες υποθέσεις. Αισθάνομαι δικαιωμένος».

Μετά την συγκεκριμένη απόφαση ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία έξι χρόνια. Ο νεαρός είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με τρία ακόμη άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

[custom:google-ads]

Ο νεαρός αθωώθηκε από το δικαστήριο για την κατηγορία της συμμετοχής στους «Πυρήνες της Φωτιάς» ωστόσο καταδικάστηκε από το Εφετείο σε ποινή κάθειρξης 11 ετών όπως και σε 18 χρόνια για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών  μηχανισμών χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis