Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 20/03/2019

«Το Α και το Ω των ανησυχιών του κόσμου, είναι η καθαριότητα της πόλης κι εμείς υποσχόμαστε, ότι θα καθαρίσουμε τη Θεσσαλονίκη, με την προϋπόθεση ότι στον υπάρχοντα μηχανισμό που διαθέτουμε, θα προστεθεί και ο ιδιωτικός τομέας.

Οι εργαζόμενοι θα αξιοποιηθούν εκεί που έχουν προσληφθεί, στην καθαριότητα, με τη λογική να μην χρειαστεί να προχωρήσουμε σε νέες προσλήψεις» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον FOCUS 103,6 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

[custom:google-ads]

«Πρέπει να σπάσουν τα στεγανά στον Δήμο», είπε ο κ. Ταχιάος, λέγοντας για παράδειγμα «πόσο λογικό φαίνεται να υπάρχουν δύο μέρες ρεπό για βασιλόπιτα στον Δήμο; Κι όμως, συνέβη φέτος. Αυτά τα στεγανά θα σπάσουν, δεν φοβάμαι να το πω, θα εργαστούμε με κανόνες.»

Ο κ. Ταχιάος έκανε λόγο για τεχνάσματα, με προεκλογικές υποσχέσεις ορισμένων για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, καλώντας, όπως είπε χαρακτηριστικά τον κ. Μπουτάρη «να μαζέψει τα χαλινάρια».

«Δεύτερο θέμα για μένα είναι η ασφάλεια, μολονότι δεν είναι θέμα που αφορά άμεσα στον Δήμο. Σε εκδήλωση που ήμουν χθες των αστυνομικών υπαλλήλων, έγινε σαφές ότι τα προβλήματα της ασφάλειας επηρεάζουν πολύ τους δημότες. Είναι ξεκάθαρο, ότι το άσυλο, όπως λειτουργεί τώρα, προκαλεί προβλήματα. Δεν είναι δυνατό να γίνεται στους χώρους του πανεπιστημίου διακίνηση ναρκωτικών και η κατάσταση αυτή να μεταφέρεται και στη Ροτόντα. Είναι σαφές ότι από εκεί ξεκινάνε τη δράση τους εγκληματικές ομάδες. Θα απαιτήσω από την τοπική αστυνομία, να προστατεύσει τους πολίτες. Έχω μάλιστα καταγγελίες, ότι λένε στους πολίτες, ότι δεν έχουν πολιτική κάλυψη.

Το ξέρετε ότι ακόμη και η ελεγχόμενη στάθμευση στη Ροτόντα δε λειτουργεί γιατί φοβάται να περάσει από εκεί η Δημοτική αστυνομία;»

Ο κ. Ταχιάος εξέφρασε ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ αναφορικά με τον ΟΑΣΘ δήλωσε:

«Για τον ΟΑΣΘ έχω να πω ότι βρίσκεται σε μία άθλια κατάσταση αυτή τη στιγμή, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα μία μελέτη βιωσιμότητας για να πούμε τι μπορεί να γίνει με τον ΟΑΣΘ, ειδικά μετά τη λειτουργία του μετρό.»

focusfm.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis