Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 05/08/2019

Αμερικανοί Στρατιωτικοί διενήργησαν δοκιμές οπλικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας  στην περιοχή κατάρτισης Novo Selo της Βουλγαρίας στα πλαίσια διαγωνισμού του ΝΑΤΟ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τύφεκιο Ruger Precision Rifle Gen III - Ένα όπλο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά


Οι στρατιώτες της 1η Ταξιαρχίας του πρώτου τμήματος πεζικού των ΗΠΑ, διεξήγαγαν δοκιμές νέων οπλικών συστημάτων εδάφους, στα πλαίσια ενός Νατοϊκού διαγωνισμού [Expert Infantryman Badge (EIB)] στη Βουλγαρία, με στόχο το πολυπόθητο βραβείο, σύμβολο για τους Αμερικανούς Στρατιώτες που αποδέχονται τη δύσκολη και μερικές φορές άχαρη δουλειά των πεζοναυτών.

ΝΑΤΟ

Το συγκεκριμένο βραβείο, του διαγωνισμού που ξεκίνησε από το 1944, είναι σχεδιασμένο για την αξιολόγηση και αποτελεί φόρο τιμής των σωμάτων στις αμερικανικές μονάδες πεζικού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το επιθετικό στυλ συναντά την τεχνολογία ακριβείας με τη μορφή των Glock 17 & 19 Razorback της LANTAC


Παράλληλα αποτελεί διάκριση των σωμάτων πεζικού και των Στρατιωτών Ειδικών Δυνάμεων που έχουν επιδείξει την πειθαρχία και την επιδεξιότητα των ικανοτήτων που είναι κρίσιμες για να είναι κανείς στρατιώτης πεζικού.

ΝΑΤΟ

Η διαγωνισμός EIB μετρά τη φυσική ικανότητα του στρατιώτη και την ικανότητα του να εκπληρώνει τα πρότυπα αριστείας σε ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων δεξιοτήτων πεζικών ασκήσεων.

onalert με αναφερόμενη πηγή: Defence Blog

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis