Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 03/09/2019

Την απόρριψη του αιτήματος 28χρονου αστυνομικού, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Νότιας Ρόδου, κατηγορούμενου για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με την ειδικότερη μορφή της κατοχής και καλλιέργειας από κοινού και κατά μόνας, να εξαφανισθεί το υπ’ αριθμ. 26/2019 ένταλμα προσωρινής του κράτησης και να αντικατασταθεί με οποιονδήποτε περιοριστικό όρο ακόμη και αυτόν του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση για τον οποίο συναινεί, εισηγήθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο αστυνομικός χθες, υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, υπόμνημα, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Ιωάννη Κοκκινογένη, ζητώντας την ικανοποίηση του αιτήματός του.

Επισημαίνει εκ νέου ότι οι ποσότητες και τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης βρίσκονταν στην οικία των συγκατηγορουμένων του, στην οποία δεν κατοικούσε, αλλά την επισκεπτόταν μόλις το τελευταίο πενθήμερο πριν τη σύλληψή του λόγω της σχέσης του με τη θυγατέρα τους. Ουδεμία δε σχέση είχε με τις ποσότητες αυτές, τις οποίες ο ίδιος ο συγκατηγορούμενός του παραδέχθηκε ότι κατείχε αφού ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

[custom:google-ads]

Υποστηρίζει ότι δεν αντέχει στη βάσανο της κοινής λογικής να έχει προλάβει να καλλιεργήσει 9 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών όσο, δηλαδή, διήρκησαν οι επισκέψεις του στην συγκεκριμένη οικία.

Επισημαίνει ακόμη ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει έστω και μια κατάθεση ότι διακινούσε ναρκωτικά και δεν βρέθηκαν στην κατοχή του στοιχεία που να καταδεικνύουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και συγκεκριμένα δεν ευρέθησαν ούτε μεγάλα χρηματικά ποσά, ούτε κινητά τηλέφωνα, ούτε καρνέ με σημειώσεις, ούτε σακουλάκια διαφάνειες διαμοιρασμού ναρκωτικών, ούτε ζυγαριές ακρίβειας.

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis