Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 17/06/2019

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

 "Με όλο το θάρρος και τον σεβασμό Κε Μητσοτάκη Κα Μπακογιάννη Κε Κικίλια Κε Κυρανάκη  Υποψήφιε Πρωθυπουργέ και Υποψήφιοι Υπουργοί-Βουλευτές 

 
Έχοντας ακούσει όλες σας τις δηλώσεις για προσλήψεις στην αστυνομία θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την αύξηση ορίου ηλικίας όπως έγινε και σε άλλα ένστολα σώματα (Λιμενικό από 26 πήγε στα 29, Σωφρονιστικοί 32 κ.ο.κ.)   
 
Σχεδόν 9 χρόνια τώρα χωρίς καμιά προκήρυξη, τρεις γενιές δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία και το δικαίωμα να διαγωνιστούν.. Τρεις γενιές που παρά τους δύσκολους καιρούς ξόδεψαν πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολλά χρήματα ώστε να μαζέψουν περισσότερα έγγραφα-μόρια και να μπούνε στην ελληνική αστυνομία..  
 
Αυτές οι τρεις γενιές λοιπόν (1988/89/90) από το 2016 που έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής λόγο του ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν κατά του θεσμού τον ειδικών φρουρών, δεν το έβαλαν κάτω..
 
Γίναμε όλοι μια ομάδα.. Μια δύναμη.. Μαζευτήκαμε με ένα κοινό στόχο-όνειρο να μπούμε στην ελληνική αστυνομία..
 
Και μια κοινή ελπίδα πως η νέα κυβέρνηση θα μας δώσει το δικαίωμα συμμετοχής που δεν είχαμε 9 χρόνια και πως δεν θα πάνε χαμένα τόσα χρόνια αγώνα.. 
  
Προσδοκούμε και αναμένουμε να διορθώσετε μια κατάφωρη αδικία εις βάρος μας και να επενδύσετε σε μας που με τη προσπάθεια και τον αγώνα μας δείχνουμε την αγάπη μας και τη λαχτάρα μας να υπηρετήσουμε στο σώμα! 
   
Ζητούμε το δικαίωμα συμμετοχής που δεν είχαμε όλα αυτά τα χρόνια 
   
  
Με Εκτίμηση, 

Οι αναμένοντες του 1988/89/90"


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis