Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 18/11/2018

Επειδή πολύ ντόρος έγινε για την επιστροφή των αναδρομικών μας και δη από τη κυβέρνηση, εκπροσωπούμενη σε υψηλό επίπεδο στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, να θυμίσουμε ότι τα αναδρομικά είναι εφαρμογή και συμμόρφωση σε απόφαση του Σ.Τ.Ε. Μάλιστα συμμόρφωση και καθυστερημένα όπως τονίζει η ανακοίνωση της Π.Ο.Α.Σ.Υ. και καταλαβαίνουμε εμείς οι ίδιοι. Νομική και μεταξύ μας προεκλογική αναγκαιότητα όπως όλοι κατανοούμε, δεν είμαστε εξωγήινοι ώστε να έχουμε άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας.

[custom:google-ads]

Το ηλίθιο της υπόθεσης είναι ότι μας μιλάνε για ηθική αυτοί που κόψανε τους μισθούς μας με το νέο μισθολόγιο, αλλά δεν φτάνει αυτό το πάνε παρακάτω και παρουσιάζονται ως φιλεύσπλαχνοι αποφασίζουν να μας δώσουν αυτά που παρανόμως μας έκοψαν και είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ, δουλεμένα λεφτά.

Άλλα ποιος έκρινε κι αποφάσισε για το παράνομο και παράτυπο της περικοπής; Η δικαιοσύνη. Ποια δικαιοσύνη; Αυτή που σέβονται και πολεμάνε όλοι για την υπεράσπιση και ανεξαρτησία της και μάλιστα αυτοί που είναι ηθικοί τη σέβονται παραπάνω.

Όμως βρε παιδία για περιμένετε λίγο. Το μισθολόγιο που εφαρμόζεται μετά την 1-1-2017 δεν είναι αντισυνταγματικό και έχει περικόψει κατά τι περισσότερο τους μισθούς μας ;

Και αν είναι όντως έτσι γιατί αυτοί που είναι καλοί ηθικοί ( χωρίς αμφιβολία!!!) και έχουν τις χάρες όλες γιατί δεν εφαρμόζουν τη δικαστική απόφαση;

Άλλα τώρα η δικαιοσύνη και ο σεβασμός απέναντι της τι έγινε που πήγε;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε συνάδελφοι υπομονή η καλόκαρδη κυβέρνηση ξέρει όπως ήξεραν και οι προηγούμενες!!!

Όλα για το κάλο μας γίνονται για την επιστροφή στη κανονικότητα και στις αγορές που ως φιλεύσπλαχνες θα μας δώσουν ένα χαρτζιλίκι αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ληστεία με πυροβολισμούς - Συναγερμός και μπλόκα της Αστυνομίας

Η δικαιοσύνη τώρα δεν ξέρει όπως δεν ξέρουμε και ‘μείς.  Πάντως αν αναρωτηθήκατε γιατί δεν ανοίγει διάλογος ξανά για το μισθολόγιο βάσει της απόφασης ή γιατί δεν επανερχόμαστε στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 υπάρχει απάντηση.

Πάψε να σκέφτεσαι και να ζητάς. Δεν ξέρεις από οικονομία άλλοι περνάνε χειρότερα.

Και αν απαντήσεις δεν ευθύνομαι και ας πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι ό,τι αξίζουν και ακόμα παραπάνω τότε σταμάτα πάλι να σκέφτεσαι!

Γιατί έτσι τορπιλίζεις τη οικονομική μεγέθυνση και την επιχειρηματικότητα. Πρέπει να λες ευχαριστώ το θεό που δουλεύεις και πληρώνεσαι. Και ναι εμείς είμαστε ηθικοί και γνώστες και θα σου δώσουμε όσα θέλουμε και όταν θέλουμε.

Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και…αχάριστους!

Εδώ,βέβαια κολλάει καλύτερα ο… Μηλιώκας.

Δικό σας….

Κατσαρός Βαγγέλης
Μέλος, Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

 

protast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis