Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 22/10/2015

Να κρατηθεί ο φίλος του Παύλου Φύσσα και να ερευνηθεί αν έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας ζήτησε από το δικαστήριο ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης. 

Ο μάρτυρας δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής με στόχο να καταδείξουν τις αντιφάσεις που ισχυρίζονται ότι προκύπτουν στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις του φίλου του μουσικού, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο φόνο. 

Ο συνήγορος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι οΔημήτρης Μελαχρινόπουλος στην αρχική του κατάθεση δεν είχε πει ότι οι συγκεντρωθέντες έξω από την καφετέρια Κοράλλι ήταν Χρυσαυγίτες λέγοντας στο δικαστήριο: «Ο άνθρωπος λέει ψέματα... Δεν μπορεί ο καθένας να ορκίζεται στο δικαστήριο και να λέει ό,τι θέλει… Έγινε ένα συγκλονιστικό γεγονός. Κάποιοι άνθρωποι κλαίνε. Υποβάλλω αίτημα κυρία πρόεδρε, να κρατηθεί για ψευδορκία».

Πρόεδρος: Καταχωρείται το αίτημά σας.

Σταυριανάκης: Ζητώ κυρία πρόεδρε να αποφασίσει τώρα το δικαστήριο.

Πρόεδρος: Όποτε θέλει θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα από τους υπερασπιστές των κατηγορουμένων, υπήρξαν εντάσεις με τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής. Ακόμα και η μητέρα του Παύλου Φύσσασχολίασε δεικτικά τις ερωτήσεις που δεχόταν ο μάρτυρας ενώ κάποια στιγμή όταν αναφέρθηκε η λέξη «μακαρίτης» για τον Παύλο Φύσσα είπε «με ενοχλεί αυτή η λέξη». 

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis