Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:40 | 24/09/2021

 Με επιστολή τους προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη και την ΠΟΕΠΛΣ οι επιλαχόντες της προκήρυξης πρόσληψης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019, ζητούν διεικρινίσεις σχετικά με την απορρόφησή τους από το Λιμενικό Σώμα.

 

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή σε εκπροσώπηση των 116 επιλαχόντων του πίνακα κατάταξης της προκήρυξης δόκιμων λιμενοφυλάκων 2019, με σκοπό την αναζήτηση διευκρινίσεων σχετικά με την απορρόφηση μας από το Λιμενικό Σώμα.

Ειδικότερα λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης στις νησιωτικές περιοχές της χώρας μας, όπως έχει πολλάκις επιτονισθεί σε δικές σας ανακοινώσεις και επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης των δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος.

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε ότι σε δελτίου τύπου του ΕΛΠΣ Δυτικής Κρήτης , ο Κος Υπουργός είχε καταστήσει σαφή, την απορρόφηση 70 εκ των επιλαχόντων στις δυνάμεις των Λιμενικών Αρχών. Μετά και την κατάταξη των επιτυχόντων δόκιμων λιμενοφυλάκων της προαναφερθείσας προκήρυξης, παρακαλείσθε όπως σε προβείτε σε διαλεύκανση της παρούσας κατάστασης όσο αφορά την ισχύ της παραπάνω δήλωσή σας.

Πιο συγκεκριμένα , θα θέλαμε να γνωρίζουμε, εάν πρόκειται να υλοποιηθεί η δήλωση για πρόσληψη των επιπλέον 70 επιλαχόντων, καθώς και το χρονικό πλαίσιο κατάταξης τους και επιπρόσθετα εάν, όπως επιβάλλουν οι ανάγκες του Λιμενικού Σώματος, καθίσταται πιθανή, σε μεταγενέστερο χρόνο, η απορρόφηση του συνόλου των επιλαχόντων της προκήρυξης.

Παρακαλούμε, συμμεριζόμενοι την ανησυχία που απορρέει από την αναμονή και την αβεβαιότητα της κατάστασης, να προβείτε στην διευκρίνιση των προαναφερθέντων ερωτημάτων το συντομότερο δυνατό».

Πηγή:  voicels.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis