Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:46 | 27/04/2017

Συνελήφθησαν δύο νεαρές Ελληνίδες στη Σπάρτη οι οποίες αγόραζαν τις προμήθειες τους μόνο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστά.

Οι δύο νεαρές συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες που επήλθαν σε γνώση των αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαρές είχαν προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από άνδρα στην Αττική,

Ωστόσο, όλα αποκαλύφθηκαν όταν ιδιοκτήτης φούρνου που τον πλήρωσαν με πλαστό χαρτονόμισμα προσέφυγε στις αρχές, που με την σειρά τους τις συνέλαβαν και κατέσχεσαν από πάνω τους τα ρέστα ύψους 45 ευρώ και δυο κινητά.

 

Επειτα από έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν 27 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που σκόπευαν να διοχετεύσουν. Οι δύο νεαρές προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκάλυψε η ταυτότητα του προμηθευτή των παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, πρόκειται για 19χρονο Ελληνα ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 320 ευρώ, τα οποία προήλθαν από την πώληση των παραχαραγμένων χρημάτων στις δυο γυναίκες.

Να σημειωθεί, τέλος, πως αμφότεροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραχάραξη και της κυκλοφορίας πλαστού νομίσματος, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα για την περαιτέρω δράση τους.


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis