Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 13/12/2014

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς  πέντε περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές της Καστοριάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων 19 και 22 χρόνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι στις 07/12/2014, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Καστοριάς και αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των εφτακοσίων ευρώ (700,00€) περίπου και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο, ακόμη δύο φορητοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ περίπου (150,00€).

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 19χρονος και ο 22χρονος, λειτουργούσαν από κοινού έχοντας συγκροτήσει ομάδα και διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς και ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Νοεμβρίου έως και αρχές Δεκεμβρίου διέπραξαν συνολικά πέντε κλοπές.

Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: fouit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis