Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 23/03/2017

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν νεαρό με σγουρά μαλλιά, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα Opel Corsa.

Ο επιδειξίας πλησιάζει με το αυτοκίνητο γυναίκες που περπατούν στο πεζοδρόμιο και ζητάει πληροφορίες, π.χ. για το πως θα πάει σε κάποιο προορισμό.

Την ώρα που το ανυποψίαστο θύμα αρχίζει να του εξηγεί πως θα πάει εκεί που ρώτησε, αυτός αρχίζει να αυτοικανοποιείται μπροστά στην γυναίκα, που ξαφνικά διαπιστώνει ότι έχει να κάνει με κάποιον ανώμαλο και φυσικά φεύγει σοκαρισμένη.

Ακριβώς αυτό έγινε χθες Τετάρτη, λίγο μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι, στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία, κοντά στο s/m "Βασιλόπουλος", όταν ο νεαρός πλησίασε μια γυναίκα για να την ρωτήσει πως θα πάει στα Jumbo.

Επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας ο επιδειξίας "χτύπησε" στην οδό Κύπρου στα φανάρια με την οδό Αθηνών. Αυτή τη φορά ο νεαρός οδηγός ζήτησε από την γυναίκα που περπατούσε επί της Κύπρου να μάθει πως θα πάει στην Υπάτη.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν υπάρξει και άλλα κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο αν κάποιος/α γνωρίζει κάτι για τον συγκεκριμένο νεαρό να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το χρώμα του Opel Corsa πρέπει να είναι γκρι σκούρο και οι πινακίδες αθηναϊκές.

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis