Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 26/08/2019

Νεαρός που καταζητούσαν οι αρχές των ΗΠΑ διότι φέρεται να δολοφόνησε τη μητέρα του και τον πατέρα του, άλλοτε παίκτη του επαγγελματικού πρωταθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, στην Πολιτεία Μινεσότα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο μεξικανικό θέρετρο Κανκούν και παραδόθηκε σε στελέχη του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI), ενημέρωσαν μεξικανοί αξιωματούχοι χθες Κυριακή.

Ο Ντίλαν Τζον Μπένετ, 22 ετών, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη στο Κανκούν αφού η αστυνομία έλαβε καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά από μέρους του, εξήγησε η εισαγγελία της Πολιτείας Κιντάνα Ρο σε ανακοίνωσή της.

[custom:google-ads]

Οι γονείς του Μπένετ, ο Μπάρι και η Κάρολ Μπένετ, βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Τοντ της Μινεσότας. Όταν ο γιος τους αγόρασε αεροπορικό εισιτήριο για το Κανκούν, η ομοσπονδιακή αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί το κινητό του τηλέφωνο και τις κινήσεις της πιστωτικής του κάρτας και ειδοποίησε τις μεξικανικές αρχές.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του σε ξενοδοχείο του Κανκούν το Σάββατο ο Μπένετ τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη της Κομητείας Τοντ και διαβεβαίωσε πως σκόπευε να παραδοθεί.

Ο Μπάρι Μπένετ, 63 ετών, αγωνίστηκε για συνολικά 11 σεζόν στις ομάδες Minnesota Vikings, New York Jets και New Orleans Saints του NFL.

Το FBI σκοπεύει να μεταγάγει τον 22χρονο στη Μινεσότα για να του απαγγελθούν κατηγορίες για τη διπλή δολοφονία, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κινηματογραφική απόδραση από φυλακή της Ιταλίας - Δεν τα είχε καταφέρει κανείς, εδώ και 100 χρόνια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis