Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:19 | 30/07/2019

Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι μέσα σε μια βαλίτσα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στη Μόσχα, βρέθηκε μία γνωστή Ρωσίδα Instagram influencer, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το πτώμα της 24χρονης Εκατερίνα Καραγκλάνοβα βρέθηκε την Παρασκευή, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες της οικογένειάς της επί μέρες να επικοινωνήσει μαζί της. Η κοπέλα, που είχε περισσότερους από 85.000 ακόλουθους στο Instagram, είχε πρόσφατα πάρει το πτυχίο της από την ιατρική. Οι αρχές δήλωσαν ότι πιθανό κίνητρο της δολοφονίας είναι η ζήλια.

Η Καραγκλάνοβα είχε πρόσφατα ξεκινήσει μια νέα σχέση και είχε προγραμματίσει διακοπές στην Ολλανδία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Moskovsky Komsomolets (ΜΚ). Η αναχώρησή της ήταν για σήμερα Τρίτη και οι γονείς της τις προηγούμενες μέρες είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές να μιλήσουν μαζί της. Δεν τα κατάφεραν και έτσι στράφηκαν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοίκιαζε, ζητώντας να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν στο χολ μια βαλίτσα που περιείχε το σώμα της. Η νεαρή ήταν ήδη νεκρή με κομμένο λαιμό.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρξε καυγάς εντός του διαμερίσματος και ότι δεν βρέθηκε κάποιο όπλο, αναφέρει η ΜΚ. Πρόσθεσαν ότι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει πρώην σύντροφό της, ο οποίος την επισκέφτηκε για λίγη ώρα μερικές μέρες πριν την εξαφάνισή της, αλλά δεν διευκρίνισαν αν θεωρείται ύποπτος.

Η άτυχη γυναίκα ταξίδευε συχνά σε διάφορες χώρες και μάλιστα η τελευταία της ανάρτηση ήταν μια φωτογραφία από την Κέρκυρα.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis