Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 18/02/2020
Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος της σεξολόγου και πρώην μοντέλου του Playboy, δρος Έιμι Χάργουϊκ, μετά την πτώση της το περασμένο Σάββατο από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του σπιτιού της σε μια υπόθεση που λαμβάνει διαστάσεις ερωτικού θρίλερ.
 
Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για «μια γυναίκα που ούρλιαζε» γύρω στις 1:15 π.μ. (τοπική ώρα). Βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη στο έδαφος, αλλά το θύμα κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έσπρωξε το πρώην μοντέλο του Playboy από το μπαλκόνι. Λίγες ώρες αργότερα συνέλαβαν για το θάνατό της τον ηλικίας 41 ετών πρώην αρραβωνιαστικό της, προγραμματιστή Η/Υ Γκάρεθ Πέρσχαουζ.
 
O ηλικίας 41 ετών πρώην αρραβωνιαστικός του θύματος, Γκάρεθ Πέρσχαουζ, συνελήφθη ως ύποπτος για το φόνο.
O ηλικίας 41 ετών πρώην αρραβωνιαστικός του θύματος, Γκάρεθ Πέρσχαουζ, συνελήφθη ως ύποπτος για το φόνο / Φωτογραφία: YouTube
 
Μετά την καριέρα της ως μοντέλο του Playboy η Χάργουικ έγινε σεξολόγος που έγραψε κι ένα ευπώλητο βιβλίο για το σεξ και απέκτησε διάσημη πελατεία.
 
H δρ Έιμι Χάργουϊκ είχε γράψει το 2014 το  "The New Sex Bible for Women: The Complete Guide to Sexual Self-Awareness and Intimacy"
 
H δρ Έιμι Χάργουϊκ είχε γράψει το 2014 το "The New Sex Bible for Women: The Complete Guide to Sexual Self-Awareness and Intimacy." / Φωτογραφία: Instagram
 
Η 38χρονη είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα το 2011 εις βάρος του πρώην αρραβωνιαστικού της και σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες τον είχε συναντήσει πριν από δύο εβδομάδες και «εξέφρασε πρόσφατα φόβους» ότι θα της επιτεθεί. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο Πέρσχαουζ φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της Χάργουϊκ στο Χόλιγουντ Χιλς και άρχισε να της επιτίθεται. Ο συγκάτοικος της τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, που πήδηξε έναν τοίχο για να τρέξει να φέρει βοήθεια. Ήταν όμως αργά…
 
Το πρώην μοντέλο του Playboy και σεξολόγος άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του σπιτιού της στο Χόλιγουντ Χιλς.
Το πρώην μοντέλο του Playboy και σεξολόγος άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του σπιτιού της στο Χόλιγουντ Χιλς / Φωτογραφία: Instagram
 
Η δολοφονία του πρώην μοντέλου του Playboy προκάλεσε αίσθηση στις ΗΠΑ, όχι μόνον επειδή ήταν πασίγνωστη σεξολόγος με συχνές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και επειδή στο παρελθόν είχε αρραβωνιαστεί τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή Ντρου Κάρεϊ. Ο Πέρσχαουζ οδηγήθηκε στη φυλακή και του ορίστηκε εγγύηση δύο εκατ. δολαρίων, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί την Τετάρτη στο δικαστήριο.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis