Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 09/07/2019

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της βιολόγου που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne, εντοπίστηκε νεκρή. Την Πέμπτη 4 Ιουλίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, με τις αρχές από τότε να έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, φέρεται να έχει βρεθεί σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές και ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

[custom:google-ads]

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Η βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη, παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Την ημέρα της εξαφάνισής της έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή είκαζαν ότι η γυναίκα, μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια.

Όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ παρουσίαζε τις τελευταίες μέρες και το cnn.com, το οποίο στο τελευταίο άρθρο του τόνιζε, πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο λιγοστεύουν οι ελπίδες για την αγνοούμενη γυναίκα.

 

Η κινητοποίηση των αρχών και των εθελοντών ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, λιμενικού και εθελοντές χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης.

Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ειδικά μηχανήματα και ελικόπτερα βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Δείτε εικόνες από τις πρόσφατες έρευνες στην Κρήτη, που δυστυχώς είχαν τραγικό φινάλε…

Έρευνες για νέα εξαφάνιση στην Κρήτη

Silver Alert έχει εκδοθεί για την 37χρονη Catherine Mowatt, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται εδώ και μερικά 24ωρα. Η 37χρονη εθεάθη τελευταία φορά στις 30 Ιουνίου, στο Σίσι Λασιθίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημείο ζωής.

Πηγή: newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis