Νεκροθάφτης μετατρέπει παλιά φέρετρα σε σανίδες σκέιτ και τις χαρίζει σε φτωχά παιδιά

ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Νεκροθάφτης μετατρέπει παλιά φέρετρα σε σανίδες σκέιτ και τις χαρίζει σε φτωχά παιδιά
Ένας νεκροθάφτης από την Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη προσθέτει βουδιστικά εμβλήματα στα σανίδια από φέρετρα και τα μετατρέπει σε σανίδες για σκέιτ.
 
Καθώς τα σπορ με σανίδες έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στην Ταϊλάνδη και η τιμή των σκέιτ έχει εκτοξευτεί, ο Ανουσόρν Γιουνγκγεάρν αποφάσισε να δώσει νέα ζωή σε κάποια από τα φέρετρα που είχε στο μαγαζί του.
 
"Θέλω να τα δωρίσω και έτσι να δώσω την ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουν και πολλές άλλες πιθανότητες να κάνουν σκέιτ στη ζωή τους, μιας και οι σανίδες κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά" λέει ο 30χρονος νεκροθάφτης.
 
Σήμερα, μεγάλες παρέες από νεαρούς σκέιτερ βολτάρουν στην Μπανγκόκ και τα πανεπιστήμιά τους πάνω στις σανίδες τους, αλλά οι τιμές τους έχουν απογειωθεί κάνοντάς τις απλησίαστες για πολύ κόσμο.
 
Η αποθήκη του Ανουσόρν έχει φέρετρα με εντυπωσιακή χρυσή διακόσμηση, αλλά οι σανίδες που ο νεαρός άντρας κατασκευάζει από αυτά αποφάσισε να είναι σχετικά πιο απλές, με πιο μίνιμαλ σχέδια.
 
Κρατάει μόνο ένα χρυσό σιρίτι και κάποιο βουδιστικό σύμβολο στο κάτω μέρος της σανίδας, προσθέτει ρόδες και το σκέιτ είναι έτοιμο για βόλτες.