Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:07 | 13/12/2018

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών φέρεται να έπεσε ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο κέντρο του Στρασβούργου, Σερίφ Σεκάτ, μετά τον εντοπισμό του στην περιοχή Meinau, κοντά στην περιοχή Neudorf.

Η ειδική ομάδα της γαλλικής αντιτρομοκρατικής εντόπισε τον μαροκινής καταγωγής Γάλλο σε μία αποθήκη στην περιοχή Meinau. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την οποία ο δράστης της επίθεσης με τους τρεις νεκρούς και τους 13 τραυματίες, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σερίφ Σεκάτ ήταν ήδη τραυματίας, από τις προηγούμενες «συναντήσεις» του με τους αστυνομικούς, ενώ είχε μαζί του ένα αυτόματο όπλο και ένα μαχαίρι.

[custom:google-ads]

Νωρίτερα, είχε αποκλειστεί μεγάλο μέρος του Στρασβούργου, προκειμένου να διεξαχθεί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή Neudorf. Η έρευνα επεκτάθηκε και σε γειτονικές συνοικίες, με συνέπεια να εντοπιστεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σερίφ Σεκάτ σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη περιπολικού στις 9 το βράδυ ώρα Γαλλίας, στην οδό Lazaret 74, όπου προσπαθούσε να διαφύγει για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis