Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:55 | 22/05/2016

Σφοδρή πρόσκρουση πάνω σε δέντρο στην λεωφόρο Σούδας.  Ακαριαίος θάνατος του οδηγού. Σε δεκάδες μέτρα σκορπίστηκαν τα συντρίμμια

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος ενός 20χρονου Χανιώτη σε ένα απίστευτης σφοδρότητας τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη τα ξημερώματα στην λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Το τροχαίο συνέβη στις 5 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, περίπου στο ύψος της διασταύρωσης των Τσικαλαριών έφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε στήλο φωτισμού τον οποίο έκοψε  και στην συνέχεια προσέκρουσε με τρομερή  σφοδρότητα πάνω σε έναν ευκάλυπτο.

Ο οδηγός  είχε  ακαριαίο θάνατο, και παρελήφθη απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ τα συντρίμμια του αυτοκινήτου σκορπίστηκαν σε απόσταση δεκάδων μέτρων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που πήγε στο σημείο με πέντε πυροσβέστες.

Μάλιστα ένα τμήμα του κινητήρα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση  ο οδηγός του οποίου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Επιπλέον το κάρτερ του αυτοκινήτου κατέληξε πάνω στην τζαμαρία ενός καταστήματος σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ενώ να σημειωθεί πως  ένας στύλος φωτισμού κρέμεται σχεδόν στον αέρα στηριζόμενος πάνω στα κλαδιά ενός δέντρου και συνεργείο του Δήμου πρέπει άμεσα να τον κατεβάσει.

 

 

 
 
flashnews.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis