Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:58 | 05/01/2020

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας και υποστηρικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I”

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis