Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 26/02/2022
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΟΑΣΥ και τον πρόεδρο της , κ. Γερακαράκο Γρηγόριο για την ηθική τιμή που μας απεύθυνε και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για να αναλάβουμε την Διοίκηση του νεοσύστατου φορέα, Κέντρο Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Κ.Ε.Υ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ.) που σκοπό έχει την εκπόνηση ερευνών – μελετών αναφορικά με την αναγνώριση της εργασίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων ως επικίνδυνης.
 
Πρόκειται για μια δίκαιη αξίωση των Αστυνομικών , μια διαχρονική αλήθεια και απαίτηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και που σήμερα πλέον με τον φορέα μας, μπαίνει σε μια νέα σύγχρονη τροχιά τεκμηρίωσης και επιστημονικής μελέτης, προκειμένου να οδηγήσει στην θεσμική της έκφραση , να απαντήσει στην χρόνια αδυναμία της πολιτείας και τέλος να απαιτήσει και να επιτύχει μια βιώσιμη ανταπόδοση.
 
Με όλες τις δυνάμεις μας , ανταποκρινόμενοι στην κοινωνικά ευαίσθητη αποστολή μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δικαιώσουμε το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας, που θυσιάζουν καθημερινά ακόμα και τη ζωή τους απέναντι στη βία και το έγκλημα , για να διαφυλάξουν τις αστικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.
 
Δημήτριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος,
Ιωάννης ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ Γενικός Γραμματέας,
Σοφία ΒΑΓΕΝΑ Αντιπρόεδρος,
Ελένη ΣΚΥΛΑ Γραμματέας Οικονομικού
Γεώργιος ΨΑΛΙΔΑΣ Μέλος.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis