Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 08/02/2017

Ξαναχτύπησε και πάλι η συμμορία των ληστών χρηματοκιβωτίων, αυτή τη φορά σε επιχείρηση αλεύρων στα Οινόφυτα.

Νωρίτερα στις 04:00 τα ξημερώματα, πέντε κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε ένα τζιπάκι, εισέβαλαν σε επιχείρηση αλεύρων στα Οινόφυτα με βαρύ οπλισμό και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, κατευθύνθηκαν στο σημείο που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Οι αδίστακτοι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε ένα αγροτικό και διέφυγαν με κατεύθυνση προς τον Αυλώνα.

Στη συνέχεια κάηκαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία και εικάζεται ότι είναι τα οχήματα διαφυγής των ληστών που εισέβαλαν νωρίς το πρωί σε εργοστάσιο αλεύρων στα Οινόφυτα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, πρόκειται για ένα αγροτικό αυτοκίνητο κι ένα τζιπάκι, τα οποία εντοπίστηκαν να καίγονται σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους.

Το πρώτο βρέθηκε στην Αγίου Μερκουρίου στις Αφίδνες και το δεύτερο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Star ερευνά τώρα αν τα δύο οχήματα που κάηκαν στις Αφίδνες είναι τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν προς τη δυτική Αττική (Μενίδι) οι ληστές, τα οποία και έκαψαν, θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Τα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποίησαν η ληστές είναι ένα τζιπ X5 και ένα αγροτικό.

Εκτιμάται τέλος ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει «χτυπήσει» επιχειρήσεις των βορείων προαστίων, παίρνοντας τα χρηματοκιβώτια. 

star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis