Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 30/06/2020

Ανάρτηση τού Χύτα Κων/νου Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Χύτα Κων/νο και τον Αντιπρόεδρο Κυριακάκο Τάκη, παρέστη στον Τελικό Κυπέλλου Φιλίας ποδοσφαίρου που διεξήχθη ανάμεσα στην Διεύθυνση Άμεση Δράσης Αττικής και στην ομάδα της Υπ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο γήπεδο του Φωστήρα.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Άμεσης Δράσης με σκορ 2-0, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το τρόπαιο.

Η ομάδα της Υπ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών στην δεύτερη παρουσία της στη διοργάνωση, στάθηκε επάξια στον τελικό.

Άξιο αναφοράς του αγώνα ότι στον πάγκο την νικήτριας ομάδας ως προπονητής κάθονταν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Ένωσης Αθηνών Παγάνης Χαράλαμπος,ενώ με τους ηττημένους αγωνίστηκε ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Λάσκης Χρήστος.

Επίσης το παρών έδωσαν οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών που συμμετείχαν στον τελικό ήτοι ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος κ. Κουτσιβίτης Κων/νος και ο Προϊστάμενος της Υ.Δ.Ν. Α/Υ΄ κ. Τσαρδάκας Σπυρίδων, ενώ παρών ήταν επίσης και ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Σαμιώτης Αναστάσιος.

Θερμά συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας για την άρτια διοργάνωση του αγώνα καθώς και σε όσους αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικότητα αναδεικνύοντας το ευ αγωνίζεσθε της ΕΛ.ΑΣ. και εντός των 4 γραμμών του γηπέδου.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα απο τον 9ο Τελικο Κύπελλου Φιλίας Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής σε απευθείας μετάδοση απο το γήπεδο του Δημοτικό του Σπύρος Γιαλαμπίδης σε παραγωγή του NfStudioSports και σε περιγραφή του Μάριου Ματσάνκου.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis