Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:08 | 20/04/2019
Tην Τρίτη 16/4/2019, ολοκληρώθηκε το 18ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο κλειστό γυμναστήριο της «Πυρκάλ» στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, με τη διοργάνωση της τελικής φάσης και τη διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού.
 
Στο μικρό τελικό, αντιμέτωπες ήταν οι ομάδες Δ.Ο.Α. – Υ.Κ.Α., με νικήτρια την ομάδα της Υ.Κ.Α. με αποτέλεσμα 53-63 κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα και συμβάδιζαν στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
 
 
Στο μεγάλο τελικό, η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης, για ένατη συνεχόμενη φορά, κατέκτησε το τρόπαιο του Πρωταθλητή, καθώς επιβλήθηκε του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου με χαρακτηριστική άνεση και αποτέλεσμα 86-65. Η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την αντίπαλο της, παρόλη τη προσπάθεια που επέδειξαν οι παίκτες του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου.
 
 
Η τελική κατάταξη των αγώνων, η οποία μόνο ιστορική σημασία έχει είναι η ακόλουθη.
 
1. Α.Τ. Πεντέλης
2. Τ.Α. Αγίου Δημητρίου
3. Υ.Κ.Α.
4. Δ.Ο.Α.
 
 

 

Α.Τ. Πεντέλης : Προπονητής ΓΡΙΜΜΑΣ Ι.
Αθλητές : ΚΟΥΠΙΔΗΣ Θ., ΧΩΜΑΤΑΣ Θ., ΚΑΝΕΛΛΗΣ Π., ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ Δ., ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Χ., ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ Α., ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗΣ Α., ΤΣΟΥΤΣΟΣ Ν., ΚΩΤΟΥΛΑΣ Δ., ΚΟΘΡΑΣ Π., ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ Σ., ΜΑΛΟΥΚΟΣ Δ., ΒΕΛΙΖΙΩΤΗΣ Ν.
 
Τ.Α. Αγίου Δημητρίου : ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Κ.
Αθλητές : ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Α., ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Μ., ΖΟΛΩΤΑΣ Α., ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Α., ΠΟΛΥΖΟΣ Δ., ΜΥΛΩΝΑΣ Ε., ΔΕΛΛΙΟΣ Γ., ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ Α., ΔΟΥΒΟΣ Φ., ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΒΑΡΣΑΜΟΥΛΗΣ  Δ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
 
Υ.Κ.Α.: Προπονητής ΠΕΠΟΝΗΣ Δ.
Αθλητές: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ., ΠΑΝΟΣ Π., ΜΑΚΡΗΣ Ε., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΜΗΤΣΙΟΣ Ε., ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ Ι., ΒΡΟΥΤΣΗΣ Ν., ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ Α., ΠΡΟΥΤΖΑΣ Δ., ΠΕΠΟΝΗΣ Δ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΜΗΤΚΑΚΗΣ Δ.
 
Δ.Ο.Α.: Προπονητής ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ Θ.
Αθλητές: ΔΑΜΙΓΟΣ Κ.,ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ Θ.,ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ι., ΤΑΡΗΣ Γ., ΤΑΚΟΥΔΗΣ Π., ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ Σ., ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΑΣ Π., ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ.
 
Πολυτιμότερος παίκτης του Μεγάλου Τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Χρήστος.
 
 
Διαιτητές ήταν οι:
Μεγάλος Τελικός: ΜΠΙΚΑΣ Βασίλειος, ΣΚΟΥΤΑΣ Λεωνίδας, ΤΣΟΛΑΚΟΣ Εμμανουήλ,
Μικρός Τελικός: ΣΚΑΛΤΣΗΣ Παναγιώτης, ΤΗΓΑΝΗΣ Ιωάννης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι», αποσπώντας ευμενή σχόλια από όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες.
 
Ειδική Βράβευση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας θέλοντας να  συνδυάσει το γεγονός της διεξαγωγής των αγώνων, στη φυσική έδρα του αθλητικού σωματείου Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ, απένειμε Τιμητική Βράβευση στον κύριο ΖΟΥΠΑ Χρήστο, διακεκριμένο πολυνίκη καλαθοσφαιριστή καθώς και εξαιρετικό ιατρό. Την απονομή έκανε το μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Εκδηλώσεων της Ένωσης κυρία ΛΑΖΟΓΚΑ Γεωργία.
 
Επίσης Τιμητική Βράβευση απενεμήθη στο σωματείο Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, καθώς παρεχώρησε δωρεάν τις εγκαταστάσεις, προς διεξαγωγή των αγώνων. Την απονομή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κύριος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος στον Πρόεδρο της ομάδος κύριο ΖΟΥΠΑ Άγγελο.
 
 
 
 
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.
 
Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.
 
Ο Πρόεδρος Α/Α'  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, το σωματείο Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ για την άψογη φιλοξενία, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!
 
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο!!!!!
 
Το πλήρες άλμπουμ της διοργάνωσης.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis