Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:04 | 21/11/2020
Ένα έφηβο κορίτσι επεδίωξε "reunion" την Παρασκευή με τους αστυνομικούς του Νιου Τζέρσεϋ που της έσωσαν την ζωή μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα το καλοκαίρι.
 
Η δεκαεπτάχρονη Rebecca Kniffin είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δύο SUV, ένα εκ των οποίων πήρε φωτιά.

[custom:google-ads]

Στο αστυνομικό τμήμα του Μάρλμπορο, η Ρεβέκκα είχε την ευκαιρία να δει τους πέντε αστυνομικούς που την απεγκλώβισαν και την έσωσαν.
 
«Η εικόνα της με συγκινεί. Εκείνη την ημέρα, δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε σε αυτό το κορίτσι και να που τώρα στέκεται εδώ μπροστά μας και είναι μια χαρά», δήλωσε ο Lt. John Loyer στο CBS2.
 
«Έσπασε πολλά οστά, τρύπησε τους πνεύμονές της, είχε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα πόδια της», είπε ο πατέρας της Ρεβέκκας, Τζον Κίνφιν. «Επειδή οι αστυνομικοί ενήργησαν τόσο γρήγορα, βγήκε από το αυτοκίνητο προτού υποστεί μεγαλύτερες ζημιές».
 
Η Ρεβέκκα βρισκόταν στο νοσοκομείο για 15 ημέρες μετά το ατύχημα και χρειάστηκε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Χωρίς την βοήθεια των αστυνομικών θα είχαν πάει ακόμη πιο στραβά τα πράγματα. Επεδίωξε να τους συναντήσει ξανά για να τους ευχαριστήσει και να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lamborghini της αστυνομίας έφτασε τα 230 χλμ. μεταφέροντας νεφρό για μεταμόσχευση

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis