Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 27/09/2020
Καταζητούνται από την αστυνομία του Νιου Τζέρσι δύο ένοπλοι άνδρες που πυροβόλησαν δεκάδες φορές στο σπίτι παντρεμένων αστυνομικών της κομητείας του Κάμντεν, οι οποίοι μόλις είχαν αποκτήσει μωρό.

[custom:google-ads]

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κάμντεν Τζόζεφ Ουισόκι στα μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Οι αστυνομικοί και το μωρό τους δεν τραυματίστηκαν, καθώς ήταν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού εκείνη τη στιγμή, αναφέρει το NJ.com
 
Ο Wysocki είπε ότι το κίνητρο των δραστών παραμένει άγνωστο, αλλά γενικά ήταν γνωστό ότι στο συγκεκριμένο σπίτι διέμεναν αστυνομικοί. "Γνωρίζω ότι πρόκειται για στοχευμένη επίθεση εναντίον αστυνομικών μας", δήλωσε ο Wysocki.
 
Την Πέμπτη το πρωί, οι ερευνητές εντόπισαν ένα Honda Odyssey με σκούρο χρώμα και πιστεύουν ότι εμπλέκεται στο περιστατικό. Δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, αναφέρει το NBCPhiladelphia.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανταμοιβή 100.000 δολάρια σε όποιον δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τον ύποπτο που έστησε ενέδρα σε αστυνομικούς του Λος Άντζελες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis