Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 09/06/2017

Δεν είναι μία κατάσταση που συναντάς κάθε μέρα, γι’ αυτό και το περιστατικό που συνέβηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας χρήζει αναφοράς.

Στον ανεμοθώρακα του ασθενοφόρου «κάρφωσε» την κλήση για παράνομη στάθμευση αστυνομικός που εργαζόταν σε νυκτερινή βάρδια του νοσοκομείου της Λευκωσίας, καθότι ο οδηγός της είχε κλείσει την έξοδο από το χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων.

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά το πιο πάνω επεισόδιο συνέβηκε τα ξημερώματα, όταν η αστυνομικός κλήθηκε να μετακινήσει το ιδιωτικό της όχημα από το χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων, στον οποίο προφανώς είχε επίσης παρκάρει παράνομα.

Η ίδια ενημέρωσε ότι θα το κάνει λίγο πριν τελειώσει η βάρδια της το πρωί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του οδηγού του ασθενοφόρου, ο οποίος θέλοντας να την τιμωρήσει,  στάθμευσε το ασθενοφόρο ακριβώς μπροστά από το όχημα της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Στην άρνηση του οδηγού να μετακινήσει το ασθενοφόρο, η αστυνομικός απάντησε με την έκδοση κλήσης για παράνομη στάθμευση, την οποία τοποθέτησε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος.

Παράλληλα συνέχισε το έργο της εκδίδοντας κλήσεις και σε άλλους οδηγούς οχημάτων που βρίσκονταν επίσης παράνομα σταθμευμένοι στο ίδιο σημείο.

Όπως ήταν φυσιολογικό η κίνηση της αστυνομικού προκάλεσε περαιτέρω ένταση, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν αστυνομικοί του ΤΑΕ Αρχηγείου, οι οποίοι μετέβησαν στη σκηνή για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis