Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:45 | 13/08/2021
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Ντένβερ λέει ότι είναι έτοιμος να πειθαρχήσει και ακόμη και να απολύσει αστυνομικούς και πυροσβέστες που δεν τηρούν την απαίτηση της πόλης να εμβολιάζονται όλοι οι υπάλληλοι της πόλης κατά του COVID-19.
 
«Η διαταγή λέει ότι οι υπάλληλοι της πόλης θα εμβολιαστούν. Εάν οι πολίτες μας δεν συμμορφωθούν με αυτό στο χρονικό διάστημα που έχει διατεθεί από το γραφείο του δημάρχου και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος, τότε είμαι διατεθειμένος να κάνω ό, τι είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούν και να λογοδοτήσουν οι άνθρωποι», δήλωσε ο Murphy Robinson. «Αυτή είναι η δουλειά μου».
 
Η εντολή δημόσιας υγείας που εκδόθηκε τη Δευτέρα από το υγειονομικό τμήμα της πόλης απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους της πόλης να λάβουν το δεύτερο εμβόλιο έως τις 15 Σεπτεμβρίου και να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τον εμβολιασμό, αναφέρει η Denver Post.
 
Η ένωση αστυνομικών του Ντένβερ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι «σέβεται και εμπιστεύεται τα μέλη της και τις αποφάσεις τους για το πώς θα διατηρήσουν την υγεία τους, την υγεία των οικογενειών τους και την υγεία, ασφάλεια και ευημερία των πολιτών του Ντένβερ, εφόσον βρίσκονται σε ένα επάγγελμα που τους εκθέτει σε καθημερινή βάση σε βίαιους εγκληματίες, καθώς και σε πολλές μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γερμανία: Νοσοκόμα άλλαξε το εμβόλιο με αλατούχο διάλυμα – Σχεδόν 9.000 πολίτες καλούνται να ξαναεμβολιαστούν!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis